Sfeervolle vrijdag

vrijdag

Sfeervolle beelden van twee sfeervolle wandelingen vandaag.

De ochtendploeg ging bij een arctische gevoelstemperatuur aan de slag bij het Zwarte Pad. Het ging aangelijnd langs de vloedlijn waar we ons verbaasden over de ongekende hoeveelheid gestrande zeesterren. Niet eerder zagen we een massacre van deze omvang. De bende bleef dan ook netjes aangelijnd totdat we in de duinen waren. Terwijl we vanuit het hoge duin in de gaten werden gehouden door de herten werd er in prachtig ochtendlicht heerlijk gespeeld. Van de kou merkten we al snel niets meer.

De middagploeg ging weer eens ouderwets naar Monster voor een rondje Zandmotor. Het was alweer een tijdje geleden dat we hier wandelden en de roedel was zichtbaar opgetogen. Werden we vorige week nog verrast door de omvang van de grote lagune aan de kant van Kijkduin, vandaag bleek het duinmeertje aan de Monsterse kant veranderd in een soort binnenzee. De storm heeft blijkbaar ook hier goed huisgehouden. Het zorgde voor een sprookjesachtige setting waarin we heerlijk hebben gewandeld.

Twee filmpjes:

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg