Van Zwarte Pad tot Zandmotor op woensdag

Mister Dog Den Haag Scheveningen

De ochtendploeg was al lekker vroeg, ruim voor de grote badgasteninvasie, op het strand te vinden voor een fijne zwempartij met aansluitend een verplicht partijtje droogrennen. Niet iedereen wist zich aan deze volgorde te houden…

De middagploeg had eigenlijk een Zandmotorwandeling vanaf Kijkduin op het programma staan maar hier was de badgasteninvasie reeds in volle gang waarop we het gaspedaal nog maar even aantikten om in alle rust vanuit het Westland een duik te nemen en de Zandmotor te bewandelen. Dobermann Gaea wist zowaar haar jachtimpulsen een keer goed te kunnen beheersen en liet de meeuwen met rust. Een snorvlieger (zo’n parachutedinges met propeller) bleek echter net een tikje te onweerstaanbare trigger en deze werd de hele kust langsgejaagd. Het ging vanaf Monster via Kijkduin richting Noord-Holland, de Wadden, Ostfriesland, Denemarken en Noorwegen naar Finland. Gaea mocht na terugkomst haar wandeling aan de lijn afmaken. Van de parachutist is nooit meer iets vernomen…