Dagje strand en een spannend moment

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag en Scheveningen

Een prima stranddag vandaag, de drukkende warmte was met de wind op het strand goed te doen en het voorspelde onweer bleef uit. De roedels waren vandaag beregezellig en het was redelijk rustig.

Je zou bijna van een perfecte dag kunnen spreken, ware het niet dat de hendel van het achterportier van de bus het begaf tijdens de terugbreng/ophaalronde tussen beide wandelingen. Dat ging dus niet meer open terwijl de bus vol honden zat.

Gelukkig had ik stiekem al een beetje rekening gehouden met dit scenario bij het inbouwen van de hekwerken in de bus. Nadat via het raampje in het tussenschot vanuit de cabine alle traliewerken waren verwijderd (leve de Leatherman!) kon ik mezelf met ingehouden buik door de opening persen om, na een stuntelige koprol, de boel van binnenuit te openen. Nog een gelukje is dat er een robuust veiligheidshek aan de achterkant zit waardoor het achterportier zonder problemen tijdelijk met een snelbinder gesloten kan worden (en we dus gewoon kunnen doorwerken) totdat ik het nieuwe sluitwerk in huis heb. En dit alles op de dag dat we ‘s ochtends nog te horen kregen dat de nieuwe bus vijf weken later wordt geleverd. Never a dull moment…