woensdag

Maxus edeliver3 lwb 55kwh

De ochtendploeg ging wederom aan de slag in de duinenrij bij het Zwarte Pad.
Dat werd een grappige wandeling; de oudjes schuifelden als een soort trage atoomkern door het duin terwijl de jeugdigen daar op hoge snelheid als elektronen omheen draaiden. Nadat iedereen helemaal stuk geschuifeld en gedraaid was ging het heel rustig via het strand weer terug richting parkeerplaats.

De middagploeg ging net als gisteren (en eergisteren) bij Kijkduin de zandmotor op. Er stond al iets meer wind dan vanmorgen en dat maakte dat men met wapperende oren als gekken over de zandmotor stoof. Sommigen sloegen hier een beetje in door. Podenco Taco rende bijvoorbeeld zes keer achter elkaar van Hoek van Holland naar Den Helder en terug. Bij de vierde keer kwam hij ter hoogte van IJmuiden dobermann Gaea tegen die – met een opgevoerde teckel in haar kielzog – achter een kraai aanzat. De rest maakte iets kleinere, maar daarom niet minder snelle, rondjes en bleef braaf in de buurt. Net voor het einde van de wandeltijd keerden alle kilometervreters terug naar de roedel. Met een geheel ontladen gezelschap ging het aangelijnd door de duinen terug naar de bus die ondertussen juist was opgeladen.


  • De ochtendploeg in het duin

  • De middagploeg op de Zandmotor