Donderdag

Mister Dog hondenuitlaatservice Scheveningen

We maakten er deze donderdag een ouderwets dagje Zwarte pad van.

Met de onverlaten van de ochtendploeg bleven we veilig in het duin. Voor één dametje bleek dit niet veilig genoeg, dat vond het namelijk eerst nodig om, hierbij totaal vergetend dat ze Rosa heet, ver weg in de roedel van de zwartbeunende concurrentie te gaan lopen rellen en er vervolgens achter de kraaien aan tot over de horizon vandoor te gaan richting Wassenaar. Die is ‘s avonds voor straf zonder toetje naar bed gegaan kan ik u vertellen…

De middagploeg was een tandje braver en maakte een gezellig lange strandwandeling met een kort uitstapje naar het duin. Op de terugweg kreeg ik een seintje dat ik mijn weekquotum aan stappen al had gezet. Dat wordt dus lekker een dagje thuiswerken vrijdag.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg