Woensdag in de bosjes

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

Omdat mijn eigen schattige puppy Rosa gisteren in een perfect staaltje teamwork met Ollie de Italosaurus mijn rug vakkundig wist te vernielen meden we vandaag het strand om de hele dag als een soort robot door de bosjes te schuifelen.

Niet dat dat de honden hinderde om vol gas te gaan, er werd namelijk behoorlijk gefeest en geracet. En gepoept, en dat dan zo verspreid mogelijk. Niets is namelijk zo leuk als de begeleiding honderd keer met een verwrongen gezicht voorzichtig door zijn hurken te zien zakken om de boel netjes op te ruimen.

Verder werd er leuk gespeeld met Oscar, het enthousiaste neefje van Boris dat een keer als introducé mee mocht met de ochtendploeg, rolden we door de sneeuw alvorens deze op te eten, werd het hele assortiment verrassingsvoertjes uit het voertasje er doorheen gejaagd, vergaten we bijna een beagle op te halen en was iedereen belachelijk braaf.