Dinsdag aan zee

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag

De ochtendploeg ging aan de slag in de duinen. Het was koud maar zonnig, perfecte omstandigheden om je duin op, duin af een ongeluk te rennen. Op de terugweg spotten we nog een zeehondje op het strand en waarschuwden een dame met hond en een meneer met hond dat er een zeehondje lag bij te komen op het strand. Mevrouw bedankte ons en liep met een keurig grote boog om de plek heen. Meneer bedankte ons en liep in een rechte lijn met zijn hond op de zeehond af om een foto te maken. Meneer is de Eikel van de Dag! 🏆

De middagploeg ging bij Kijkduin de Zandmotor op voor een extra lange wandeling rond de grote lagune. Alsof iedereen wist dat we extra lang op pad gingen werd er heel rustig gewandeld en bleef de hele groep keurig bij elkaar. Flatcoat Baila was voor het eerst mee en deed net alsof ze al jaren meeliep. Nu is ze ook niet echt een onbekende maar dat zal ze volgende keer zelf even uitleggen als ze zich netjes aan u voorstelt. Twee sfeervolle filmpjes:

  • de ochtendploeg, Zwarte Pad

  • De middagploeg, Zandmotor Kijkduin