Blue Monday

Blue Monday

Vandaag hebben we álle weertypen voorbij zien komen. We werden – in willekeurige volgorde – gefêteerd op zon, regen, hagel en sneeuw.

Ochtendploeg-debutante Rosa (de kersvers uit Spanje geïmporteerde gezinsuitbreiding in huize Dog) wist niet wat ze meemaakte. Daarnaast moest ze ook nog zien te copen met een legertje aanbidders die geen middel schuwden om bij haar in de belangstelling te komen. Nadat de casanova’s apart werden genomen om even vaderlijk te worden toegesproken door ondergetekende keerde de rust weder en werd het zowaar nog hartstikke gezellig.

De middagploeg had er ook echt zin in en vloog op volle snelheid het hele bos door. Nadat iedereen een beetje was uitgeraasd liepen we voor de extra gezelligheid nog een stukje op met het roedeltje van collega Stacey. Door een beetje te sjoemelen met de officiële wandeltijd zaten we nét voor de grote hagelbui weer in de bus.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg