Donderdag

Mister Dog Den Haag

Guur weer, storm Pia in tha house, en ondergetekende na weken roofbouw en veel onvermijdelijke sociale binnenactiviteiten (moet je helemaal niet willen als buitenjongen) doodziek.

De ochtendploeg, mijn eigen Rinus voorop, had feilloos in de gaten dat dit perfecte omstandigheden waren om eens even flink te gaan lopen muiten. Dat kan je er dan net even lekker bijhebben… Na een klein kwartiertje te hebben aangezien hoe mijn gezag steeds verder (ten koste van het wandelplezier van andere bosbezoekers) werd ondermijnd werd het tijd voor een ouderwets zero-tolerance moment. De ene na de andere oproerkraaier werd voor een time-out aan de lijn geslingerd en uiteindelijk liep ik met meer honden aangelijnd dan er los liepen. Schurkjes! Voor straf heb ik niets gefilmd. Het feit dat ik mijn telefoon in de bus had laten liggen speelde hierin ook een niet te verwaarlozen rol.

De middagploeg deed het beter en maakte er een gezellig brave wandeling van in Clingendael. Pia ging inmiddels al lekker tekeer en hier en daar kraakte het boven onze hoofden vervaarlijk. Gelukkig kwam er geen hout naar beneden en kwamen we na afloop zonder kleerscheuren terug bij de bus. Van de middagsessie zijn er wel beelden: