Wetness Day

woensdag

Vanaf het moment dat de ochtendploeg gelanceerd werd (zodra we de laatste strandtent voorbij waren) werd het een groot ren- en zwemfestijn. We dachten heel slim 5 minuten wandeltijd van de wandeling af te smokkelen zodat we voor de regen weer in de bus zouden zitten. We hadden daarbij niet op enkele saboteurs binnen de eigen gelederen gerekend die de boel zodanig wisten te vertragen dat we alsnog de volle laag kregen en drijfnat bij de bus terugkwamen. Alle saboteurs zijn voor straf niet afgedroogd vandaag.

De middagploeg zocht haar heil in de Scheveningse Bosjes. Daar viel met wandeltijden weinig te smokkelen, het goot van begin tot eind. Dat maakte niemand verder wat uit, men was zo blij als een rotte zwijnen in een modderpoel. Zo zag men er overigens ook uit na afloop…


  • De ochtendploeg

  • De middagploeg