Bloedbad op woensdagmorgen

woensdagmorgen

Enkele leden van De ochtendploeg zaten bij aankomst bij het strand onder het bloed. Na een snelle inspectie bleek dat de elleboog van Joep (weer eens) open lag. Terwijl de rest geduldig aan een paal wachtte verbond ik snel de wond van Joep en nadat er een berg zand over al het bloed in de bus was gegooid kon de wandeling eindelijk van start gaan. Nadat we – zoals altijd – aangelijnd de commotie thv de strandtenten voorbij waren gemarcheerd werd er om de laatste bloedspatjes te wissen direct verplicht gezwommen. Vervolgens gingen we ons even goed droogrennen in de duinen om via het strand weer op ons gemak terug te wandelen. Terug bij de bus snel nog even het zand uit de bus geveegd waarna iedereen moe maar voldaan op transport naar huis ging.

Update

Uiteindelijk toch maar even langs de dierenarts gegaan. Wat een kapotte eeltplek leek bleek een bloedend gezwelletje. Voor nu is het dichtgebrand maar morgenochtend gaat ons ouwe roedelopperhoofd onder het mes. 🤞