Een ezel stoot zich in het gemeen…

donderdag

Volgens buienradar zou er halverwege de ochtendwandeling slechts een paar minuten een te verwaarlozen buitje miezerige regen overtrekken. De ochtendploeg besloot het erop te wagen en ging voor een goede strandwandeling het strand op. Het buitje miezerige regen halverwege bleek een serieuze regenbui die ons door de tegenwind de laatste helft van de terugweg in ons gezicht werd geblazen. Geheel verkleumd en tot op het bot doorweekt kwamen we bij de bus terug.

Volgens buienradar zou er halverwege de middagwandeling slechts een paar minuten een te verwaarlozen buitje miezerige regen overtrekken. De middagploeg besloot het erop te wagen en ging voor een goede strandwandeling het strand op. Het buitje miezerige regen halverwege bleek een serieuze regenbui die ons door de tegenwind de laatste helft van de terugweg in ons gezicht werd geblazen. Geheel verkleumd en tot op het bot doorweekt kwamen we bij de bus terug…