Even voorstellen…

cserkesz

Helló allemaal, Cserkesz is de naam!

Ik ben een heuse Drótszőrű Magyar Vizsla, hier ten lande ook wel bekend als draadharige vizsla, en ik ben al ruim anderhalf jaar oud. Wellicht zag u mij vorige week al eens in een van de filmpjes voorbijkomen, ik mocht namelijk al tweemaal een proefwandeling maken aan de lijn. De eerste wandeling was om te kijken hoe ik het zou doen in de roedel. Dat ging supergoed al zeg ik het zelf. Ik had dan ook al wat ervaring met een uitlaatservice in Hongarije. De tweede proefwandeling was eigenlijk meer voor Mr Dog zelf omdat hij nog een beetje op mijn naam moest oefenen. Dat gaat hem inmiddels best goed af.

Vandaag mocht ik dus voor het eerst los en omdat het de eerste keer was heb ik me voorbeeldig gedragen. Ik kwam telkens netjes als Mr Dog me riep, ook al riep hij me in het Nederlands. trouwens, Mr Dog bleek ook een klein beetje Hongaars te spreken, als hij ül zei ging ik netjes zitten en dan kreeg ik een frolicje, echt leuk was dat. Af en toe versprak hij zich en dan zei hij lül en dan moesten alle andere honden heel hard lachen maar dan ging ik toch maar netjes zitten…

Enfin, ik kreeg na afloop te horen dat ik met vlag en wimpel geslaagd ben voor mijn losloop-examen (wacht maar totdat we konijnen of vogels tegenkomen, haha) en donderdag mag ik alweer mee. Tot dan!