Woensdag aan zee

woensdag aan zee

Weer een dagje Zwarte Pad vandaag.

De ochtendploeg vermaakte zich, ver weg van bouwverkeer en ruiters, in het duin. Dat werd zoals altijd een dolle boel waarbij weer heel wat calorieën zijn verbrand.

De middagploeg maakte dankbaar gebruik van het lage water en kon zich op veilige afstand van het bouwverkeer op de zandbanken vermaken. Althans, dat was het plan. Helaas ging er een dobermann, met een kaninchen-teckel in haar slipstream, achter de kraaien aan. En niet zomaar een paar meter, maar echt ver weg. Heel in de verte zagen we het duo tussen de bulldozers en vrachtwagens door zigzaggen. Na een minuut of twintig besloot er godzijdank een kraai in onze richting te vliegen. Niet veel later zaten er een dobermann + teckel aan de lijn. Waren we mooi klaar voor de volgende uitdaging; de podenco die in de richting van de Pier uit zicht was verdwenen zien terug te halen… Nog een stief kwartiertje later kon er dan eindelijk – met drie onverlaten aan de lijn – weer onbekommerd verder worden gewandeld…

één filmpje vandaag: