Even voorstellen…

Even voorstellen...

Ciao a tutti, Ollie is de naam!

Ik ben een Cane da Pastore Maremmano-Abruzzese (Maremma voor intimi) en alweer drie jaar oud (denkt men).

Eigenlijk staat mijn ras bij Mister Dog op de zwarte lijst sinds hij twee jaar geleden samen met Rinus en Mrs Dog door een onvriendelijk roedeltje van mijn soortgenoten achterna is gezeten tijdens een bergwandeling in Italië maar gelukkig kreeg ik het voordeel van de twijfel.

U zag mij misschien afgelopen dinsdag al even proefwandelen aan de lijn, vandaag mocht ik proberen los te lopen in het duin. Dat ging hartstikke goed, zo goed zelfs dat ik zelfstandig een nieuwe roedel wist te vinden en even helemaal vergat dat ik ‘Ollie’ heet en bij de roedel van Mr Dog hoorde. Toen ik ook nog eens een bovengemiddelde interesse bleek te hebben voor de paardenkarretjes die langs de vloedlijn voorbij denderden werd ik plotsklaps weer aangelijnd. Dat was best stom. Gelukkig wel aan een hele lange lijn zodat ik toch nog een beetje vrienden kon maken in de ochtendploeg. Vooral Boris, die grote Zwitser, vond ik geweldig, daar kan je lekker op niveau mee dollen. En al die wilde dames vond ik ook wel wat, wat een energie hebben die types zeg!

Enfin, ik weet niet wat Mister Dog ervan vond maar ik vond het in ieder geval helemaal te gek. Aanstaande dinsdag ben ik weer van de partij, hopelijk mag ik dan weer los. Tot dan!