Een natte strandwandeling op woensdagmorgen

hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

Een behoorlijke natte ochtendsessie vandaag.

Prima weer voor een waterhond zou je denken maar die vlieger ging niet helemaal op. Decaf besloot halverwege de wandeling dat die Mister Dog eigenlijk een hele enge man is en bewaarde een veilige afstand, zelfs de frolicjes konden haar niet binnen grijpafstand lokken. Voor de zekerheid ging er alvast een appje uit naar de collega’s die verderop op het strand aan het werk waren.

Een roedel van de concurrentie kwam ondertussen dichterbij en Decaf stond voor een moeilijke afweging; de confrontatie met die enge roedel aangaan of toch maar de veiligheid opzoeken van die minstens zo enge Mister Dog. Gelukkig koos ze voor de laatste optie. Voor de zekerheid maakten we de wandeling aangelijnd af…

Het was net iets té nat om uitgebreid filmpjes te maken, dit is wat er is: