Luna’s afscheidsfeestje

luna's afscheidsfeestje

Een feestje met een traan woensdagmiddag.

Het was labrador Luna’s allerlaatse wandeling met de roedel en zij had de hele middagploeg uitgenodigd voor haar afscheidsparty op de Zandmotor.

Omdat onze roedel niet het beste in Luna naar boven haalde zijn we op zoek gegaan naar een wandelclub met een groepsdynamiek die haar beter past en die hebben we gevonden bij het labradorpartycentrum van collega Emilie. Vandaag trokken we nog eenmaal rebellerend over de Zandmotor mochten we alles doen wat Mr Dog normaal verbiedt. Het werd een dolle boel, als altijd wist Luna het feestje lekker op gang te houden en ontsnapte er niemand aan haar aandacht. Voor de gelegenheid bleven we iets langer dan gebruikelijk op het strand.

Na afloop trakteerde zij ons bij de bus nog op leverworstsnacks die met gejuich ontvangen werden. Helaas filmde ondergetekende de binnenkant van zijn hand ipv het traktaktietafereel dus deze afsluiting kunnen we niet met u delen.

Bedankt voor alle wilde avonturen Luna, het ga je goed en heel veel plezier in de roedel bij tante Emilie (en pas op dat je niet wordt doodgeknuffeld)!

One thought on “Luna’s afscheidsfeestje

Comments are closed.