Twee maal strand op dinsdag

dinsdag

Ons strandseizoen komt steeds dichterbij, we kunnen bijna niet wachten…

Vandaag was er nog even wat commotie op het strand, de laatste strandtenten worden afgebroken dus er beweegt nog veel materieel op en om het strand, de brandweer mocht een middagje buitenspelen en testte hoe hard de voertuigen over het strand kunnen vliegen en de eerste sulky kwam alweer voorbijgeraast.

Het paardenmeisje laat zich ook al steeds vaker zien, vandaag reed er bijvoorbeeld een exemplaar dat waarschijnlijk pas vanavond (als ze al haar selfies in chronologische volgorde terugkijkt) opmerkt dat er een roedel honden een half uur bezig is geweest om veilig om haar heen te bewegen.

Toch hebben we weer een beetje kunnen proeven hoe fijn het is als het hele strand van ons is in de wintermaanden.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg