Even voorstellen…

does

Hallo, ik ben Does!

Ik ben een ridgeback dame van negen en een half jaar jong.

Vandaag mocht ik voor het eerst mee met de bende van Mister Dog. Ik heb in het verleden al ervaring opgedaan met een uitlaatservice in Brabant dus dit leek een routineklusje te worden. ‘Leek’ want ik had er even niet op gerekend dat ik met allemaal geteisem samen in die bus moest gaan zitten. Dat gingen we dus mooi niet doen, no way!

Mister Dog keek me even zuchtend aan en toen moest ik van een afstandje toekijken hoe hij iedereen uit de bus haalde en aan een parkeermeter vastzette zodat ik in een lege bus kon instappen. Nou daar was ik dan wel weer toe bereid. En dat de rest er daarna weer bij kwam vond ik minder maar vooruit dan maar. Gelukkig was ik de laatste die werd opgehaald en waren we vijf minuten later al bij het strand.

We moesten per se allemaal aan de lijn blijven totdat we bij de vloedlijn waren. Irritant vond ik dat en dat heb ik iedereen ook goed laten weten, Tegen de tijd dat we los mochten hadden ze allemaal al diep respect voor me. Dat loslopen was dan wel weer leuk, ik heb een en ander even aangezien en toen besloot ik maar lekker mee te gaan spelen met de rest.

Die bult op mijn hoofd is overigens een radarkoepel. Zodra er ergens op het strand een hand richting een voertasje beweegt ben ik de eerste die dat detecteert en zo sta ik altijd vooraan als er een frolicje wordt uitgedeeld.

Het werd verder een beregezellige wandeling, toen we terug waren bij de bus kregen we eerst nog een bak water en daarna mocht ik weer als eerste in de bus. Dat de rest er weer bij kwam vond ik toen al geen probleem meer. Woensdag mag ik weer mee, kijk ik nu al naar uit!