Even voorstellen…

even voorstellen Bram

Hoi, Bram is de naam!

Ik heb geen flauw idee wat voor een mix ik ben, de deskundigen roepen dingen als spaniel, golden retriever, berner sennen en weet ik veel wat allemaal nog meer, boeien..!

Ik heb een beetje een verhaal. Ik woonde eerst bij een familie die hartstikke lief voor me was maar eigenlijk veel te weinig tijd voor me had. Dus gingen ze op zoek naar nóg lievere baasjes met iets meer tijd. Stomtoevallig kwam mijn verhaal toen via via bij de Baasjes van Does terecht – die ik al kende! – uitgerekend op de dag dat ze afscheid hadden genomen van Does. U begrijpt dat ze hier wel even over na moesten denken… maar zeg nou zelf, zo’n koddig hoofd daar kan toch geen mens nee tegen zeggen?! Inmiddels woon ik daar dus al een tijdje, naar volle tevredenheid!

Vandaag mocht ik dan voor het eerst mee met de uitlaatservice. De bus was wel grappig; toen ik daar een tijdje terug voor het eerst aan mocht ruiken lag er alleen een Frolicje in, nu zat ‘ie ineens helemaal vol honden, gaaf!!
Er kwamen er nog een paar bij zelfs en toen stopten we bij de hondendijk, in Monster. Iedereen rende op de hondendijk meteen naar beneden, de sloot in, maar ik moest nog even aan de lijn blijven omdat ik ‘geen contact’ maakte volgens Mister Dog. Lekker belangrijk, contact, ik wil gewoon spelen. Uiteindelijk – nadat ik met lange tanden een paar van die verplichte frolicjes naar binnen had gewerkt – mocht ik dan ook los. Feest werd dat! We hebben aan een stuk door gerend, water in, water uit, water in, water uit, totdat we niet meer konden.

Daarna brachten we iedereen weer naar huis, bij iedere stop dacht ik dat ik er al uit mocht maar ik werd telkens tegengehouden en mocht er pas als allerlaatste uit. Beetje jammer was dat…

Enfin, woensdagmiddag ben ik weer van de partij, tot dan!