Tweemaal mazzel met het weer op woensdag

mazzel

De ochtendploeg was een tikje aan de late kant en dat kwam goed uit, we konden zo fijn nog even vijf minuten schuilen in de bus voor de korte doch hevige hagelbui die losbarstte toen we bij het strand aankwamen. De rest van de wandeling hielden we het – op een enkel spatje na – lekker droog.

De middagploeg was al onderweg richting Monster toen buienradar ons op het hart drukte vooral om te keren om op Scheveningen te gaan wandelen. Braaf als we zijn gaven we hier direct gehoor aan en inderdaad; vanaf het Zwarte Pad waren de pikzwarte wolken richting Zandmotor goed zichtbaar. Om deze dag helemaal droog af te sluiten vluchtten we – samen met de roedel van de Uitlaatjuf die we weer eens tegenkwamen op het strand – een kwartiertje eerder dan gepland weer richting parkeerplaats. precies op tijd!

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg