Even voorstellen…

even voorstellen bianca

Hallo, mijn naam is Bianca!

Ik ben een samojeed van ruim drie jaar oud (denkt men) en ik ben in Nederland te gast nadat ik een soort van gered ben uit Cyprus. Dat laatste verwacht je niet hè van zo’n Siberisch type?!

Ik ga eigenlijk ook al mee met een andere uitlaatservice* maar omdat mijn vriendinnetje Luana altijd op vrijdagmiddag meegaat met de club van Mister Dog wilde ik dat ook.

*Dat dat op menselijk niveau allemaal wat ingewikkelder kan liggen (Mister Dog schijnt binnenkort moeilijk veel wiedergutmachungswijntjes te moeten gaan drinken met de dames van de concurrentie) kan mij verder niet schelen…

Vorige week mocht ik al een keertje wennen in de vrijdagmiddagploeg (u heeft mij toen vast al even horen keffen in het filmpje) en vandaag dus voor het eggie. Ik kefte voor mijn gevoel al stukken minder maar Mister Dog zei dat hij er nog steeds horendol van werd (“ik kom hier voor mijn rust, Bianca” of zoiets), de aansteller! Ik had wel al een beetje meer contact met de andere honden in de roedel vandaag dus sociaal zit het allemaal wel snor met mij.

We maakten overigens een hele leuke wandeling op de Zandmotor, heerlijk hoor zoveel ruimte. Vooral het spelen in de lagune en de zee en dan daarna lekker nat door de viezigheid rollen vond ik fantastisch, daar krijg je tenminste een beetje kleur van.

Als ik voor die tijd niet word geadopteerd ben ik aanstaande vrijdag weer van de partij, tot dan!

  • De vrijdagmiddagploeg op de Zandmotor

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.