Even voorstellen…

jet dirk

Hoi, wij zijn Dirk en Jet,
twee Arubaanse partymixen van ruim 5 jaar. Wij komen de woensdagmiddagploeg versterken en vandaag was de eerste keer.

De wandeling begon lekker chaotisch vanmiddag, we gingen naar de Zandmotor bij Monster en daar moesten we eerst een stuk met z’n allen aan de lijn over het Schelpenpad. Wij wisten ons echter binnen een paar seconden al uit onze halsbanden te houdiniën en toen moest Mister Dog ons met nog tien honden aan de lijn weer te pakken zien te krijgen.

Terwijl de rest aan een paal zat werden wij met behulp van een mevrouw die daar toevallig stond door het hekje van de hondendijk gedirigeerd. Daar liet Dirk zich al snel omkopen met een frolicje maar omdat er zich allemaal andere honden mee kwamen bemoeien leek het Jet een beter idee een flink eind de hondendijk op te rennen. Mister Dog besloot daarop iedereen weer terug te brengen naar de bus en even later voor Jet terug te komen. Die bezweek op haar beurt ook al snel voor de verleidingen van het voertasje en ging gedwee mee naar de bus.

Een paar minuten later waren ineens op de parkeerplaats bij de Molenslag en daar kregen we zo’n Mister dog-blauwe halsband om, die stond ons hartstikke goed! Het ijs was inmiddels wel gebroken en we hadden een fijne wandeling op het strand van Monster.

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.