Even voorstellen…

even voorstellen jip

Hallo allemaal, mijn naam is Jip!

Ik ben een beagle van bijna twee jaar en ik kom als het goed is af en toe de ochtendploeg opluisteren.

Vandaag dus een keertje op proef. De rit in de hondenbus vond ik al te gek maar het was wel een beetje vreemd dat er telkens honden bijkwamen als we ergens stopten terwijl ik duidelijk allang aan de beurt was om er uit te mogen. Enfin, uiteindelijk mochten we er bij het strand allemaal uit.

Mr Dog hield me even aan de lijn omdat hij eerst goed ‘contact’ met me wilde maken. Als hij nou meteen gezegd had dat ‘contact’ eigenlijk een frolicje was hadden we dat stukje aan de lijn direct over kunnen slaan.

Gelukkig duurde dat niet lang en mocht ik na een paar minuten al los. Toen begon het feest pas echt. Ik vond iedereen aardig en heb met bijna iedereen gespeeld. Bijna, want die twee Arubaantjes wilden niets van me weten… Dirk vertelde me dat ik ‘op moest zouten’ en Jet nam zomaar een hap uit mijn oor! Dat werd nog een hele toestand, Mr Dog had gelukkig net een nieuwe EHBO-set aangeschaft en daar zat alles in om mijn oor te ontsmetten en verbinden.

Ik heb er daarna niet minder om gespeeld maar Jet heb ik voor de zekerheid maar een beetje links laten liggen verder.

Als ik van mijn baasjes nog mee mag met deze bloeddorstige bende ben ik volgende week weer van de partij want volgens Mr Dog ben ik dik geslaagd voor mijn losloop-examen!

One thought on “Even voorstellen…

Comments are closed.