Even voorstellen…

Even voorstellen... Pomme

Hallo allemaal,

Pomme is de naam, Berner Sennendame van zes jaar (en een beetje). Ik mocht vandaag mee voor een proefwandeling met de ochtendploeg en ik zal maar direct verklappen dat ik daarvoor glansrijk ben geslaagd.

Het ophalen vond ik maar niks, toen ik vorige week aan de lege bus mocht ruiken was dat geen probleem maar nu met al die druktemakers van honden aan boord zag ik het niet zo zitten. Ik probeerde daarom eerst snel weer de voortuin in te glippen maar Mister Dog blijkt de zwarte band te hebben in Berner Sennenliften en voor ik het wist zat ik achterin de bus. En daar was het nog eens hartstikke gezellig ook, viel dat even mee!

Op het strand rende ik zodra we los mochten direct de zee in om een paar baantjes te trekken maar de rest kwam mij al snel ophalen om even lekker te rennen en te spelen, super leuk was dat, en omdat ik voor de eerste keer mee was mocht ik extra vaak een frolicje halen en dat was bijna nóg leuker. Echt een feestje was het. Volgende week woensdag mag ik weer mee met dezelfde club, ik ga alvast aftellen. Tot dan!