Dinsdag

hondenuitlaatservice Den Haag, Scheveningen

Het verkeer zat niet echt mee vandaag; ongeveer iedere straat was wel afgesloten/geblokkeerd. Dat begon al met het ophalen van de eerste hond vanmorgen (buurhond Luka even niet meegerekend) en ging de hele dag zo door. Soms onnodig, zoals in het geval van de directeur tijdelijkeverkeersbordenophanging die zijn pickup naast twee lege parkeerplaatsen dubbel op straat had staan ‘want hij was nou eenmaal aan het werk’, soms ook met een reden, zoals de vuilniswagen, de verhuiswagen, de onvermijdelijke postnl-er, de hijskraan, de schoolbus, de cementzakken lossende Bulgaarse klusmannetjes en de rolstoeltaxi. Alsof dat allemaal nog niet genoeg vertraging genereerde hadden we ook nog eens voor de duizendvijftigste keer een schroef in onze voorband en redden we het nét om de bus via een omweg op het laatste beetje lucht bij onze vertrouwde bandenman voor de deur te zetten. Een kwartiertje later reden we daar zonder schroef met verse prop in de band alsnog met de middagploeg richting Zandmotor.

De ochtendploeg maakte ondanks de valse start een fijne strandwandeling op een uitzonderlijk rustig strand. Het was droog, er stond een verkoelend windje en de hele club was lekker wild maar tegelijkertijd hartstikke braaf, heerlijk was het!

De middagploeg deed een fijn rondje Zandmotor en was eigenlijk in dezelfde modus als de ochtendploeg; wild doch braaf als het er op aankwam. Zo zien we ze eigenlijk het liefst, altijd!


  • de ochtendploeg

  • de middagploeg