Bos en strand op dinsdag

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag

Volle bak deze dinsdag, beide groepen puilden behoorlijk uit.

In verband met de wind cancelden we de geplande strandwandeling en ging de ochtendploeg aan de slag in de Scheveningse Bosjes. Het is altijd een uitdaging om zo’n kudde netjes door het bos te loodsen maar deze, normaal toch vrij onstuimige, club ging heel tam braafjes en gezellig het bos door.

De middagploeg durfde het aan, nu de wind wat was gaan liggen, een strandwandeling te maken bij Kijkduin. Eigenlijk wilden we de Zandmotor op maar die stond grotendeels blank waarop we de vorderingen aan de nieuwbouw op Kijkduin maar eens van dichtbij hebben bekeken. Ook de middagploeg verdiende een medaille voor absolute braafheid, chapeau!

  • De ochtendploeg, Scheveningse bosjes

  • De middagploeg, strand Kijkduin