Even voorstellen…

even voortstellen pico

¡Hola chicos! Pico is de naam.

Ik ben spaanse schone van bijna negen jaar oud en één ding heb ik alvast met Mister Dog gemeen; we hebben allebei in het verleden in de gebergten van Andalusië rondgezworven. Ik denk dat het daarom ook meteen klikte bij de intake.

Vandaag mocht ik voor het eerst mee met de vrijdagochtendploeg. Ik vond de rit in de bus wel interessant, we stopten zomaar overal en er kwamen steeds meer honden bij die ik stuk voor stuk aandachtig heb bestudeerd. De laatste stop was bij het strand en toen mochten we er allemaal uit. Ik werd een beetje gesandwiched tussen al die grote leipen terwijl we aangelijnd van de parkeerplaats naar beneden liepen maar ik merkte aan de opgewonden sfeer al dat er iets heel leuks stond te gebeuren.

Bij de branding mocht iedereen los maar ik moest nog even aan de lijn blijven. In de hoop dat ik ook snel los mocht liep ik zo braaf mogelijk mee en dat werkte! Eigenlijk ga ik mee om (weer) lekker te leren spelen met andere honden maar voor vandaag bleef ik liever nog even in de buurt van de frolicjes van Mister Dog en die lange trainee die erbij was. Op de terugweg mochten we een stukje door de duinen struinen en dat vond ik zo leuk dat ik per ongeluk toch een stukje met de andere honden mee rende. Dat was stiekem best leuk…

Volgende week vrijdag ben ik weer van de partij! #zinin

  • Met deze club was ik vandaag op stap