Even voorstellen…

even voorstellen diva

Hallo allemaal, mijn naam is Diva.

Ik ben een bruine Dobermann dame van net twee jaar oud en vrijdagochtend werd ik plotseling door Mister Dog opgehaald. Die ken ik al een tijdje van het bos en het strand (en omdat hij hier vroeger een buurhondje – waar ik overigens een hekel aan had – op kwam halen). Dat Mister Dog een oogje op mij had had ik al een jaartje in de gaten maar ik bleef daar vrij stoïcijns onder. Nu had hij het dus blijkbaar via de baas voor elkaar weten te krijgen dat ik met hem meega, nou mooi niet. Ik blafte hem de hele straat uit, en die bus ging ik dus echt niet in, nooit, nunca, never ever, hé… frolicjes, yummie lekker, ok dan…

Enfin, eenmaal bij het bos moest ik even aan de lijn blijven totdat we ‘contact’ hadden. Dat werd dus lang aan de lijn spelen totdat Mister Dog zijn ribben allemaal door elkaar lagen. Toen ik eindelijk los mocht hebben we er een feestje van gemaakt, eerst met rondjes rennen op de zandvlakte en daarna ver weg het bos in. Ter geruststelling ben ik flink blijven blaffen zodat Mister Dog precies wist waar we waren. Ruim voor het einde van de wandeling zaten we allemaal stuk en hebben we nog even gechilled in het koele zand van onze vers gegraven kuilen.

Als je in ogenschouw neemt dat ik nog NOOIT door iemand anders dan een van de baasjes ben uitgelaten kunnen we terugkijken op een succesvolle wandeling, ik mag best een beetje trots zijn op mezelf vind ik.

Ik heb dan ook nu al zin in volgende week vrijdag, tot dan!