King size kudde op vrijdagmorgen

vrijdag

Dubbele pret vanmorgen op het strand.

De ochtend- en middagploeg gingen samen het strand op voor een ochtendwandeling. Op Joep (naar de concurrentie verderop rennen en hierbij de halve roedel meenemen) en Molly (kleine hondjes van de concurrentie molesteren) na gedroeg iedereen zich voorbeeldig en was het nauwelijks harder werken dan met een enkel roedeltje. O ja, een aantal boefjes vond het noodzakelijk om even lekker door het half vergane karkas van een aangespoelde bruinvis te rollen. Mocht uw oogappeltje tot dit geboefte behoren is bij dezen die nieuwe odeur in huis verklaard!

Fijn weekend allemaal.

  • Dubbele pret met een dubbele roedel

bruinvis

  • Bruinvis nummer twee deze week. Hier moest uiteraard even lekker doorheen worden gerold…