Vrijdagmiddag, Scheveningse Bosjes

vrijdagmiddag

We hadden een date in het bos vrijdagmiddag.

Collega Marijke (Tails Unlimited) neemt tijdens Mr Dogs vakantie Scharrel onder haar hoede en liep vanmiddag gezellig mee om alvast kennis te maken met zijn beste en slechtste eigenschappen 😉

Omdat wij roedelwandelaars een nogal solitair bestaan leiden, altijd alleen in de bus, altijd alleen in het bos etc, moest er natuurlijk even goed bijgekletst worden, vooral toen we ook nog eens onze nieuwste collega van Eem’Special Dog Service tegenkwamen… Van filmpjes maken kwam daardoor weinig terecht. Van wandelen wel, de roedel gedroeg zich voorbeeldig (geen vanzelfsprekendheid met de schatjes van de vrijdagmiddagploeg) en Scharrel liet zich van zijn allerbeste kant zien (uitslover!).

  • Een ultrakort filmpje ditmaal