Een zonnige dinsdag aan zee

een zonnige dinsdag aan zee

De ochtendploeg genoot van het prachtige weer in de duinen. Er werd heerlijk gespeeld door iedereen. Boefjes Jip en Spook gingen ongeoorloofd op konijnenjacht, gelukkig bleken ze daarin alle skills te ontberen en keerden ze onverrichter zake terug naar de roedel waar hen een disciplinaire time out aan de lijn wachtte. De terugweg liepen we gezellig op met de roedel van Erik van de concurrentie, een ouderwets gezellige chaos werd dat.

De middagploeg was een tikje aan de forse kant maar had de mazzel dat het laag water was waardoor we alle ruimte hadden die we ons maar konden wensen op de uitgestrekte zandbanken. Wat kan een beetje zon toch een verschil maken, een heerlijke dag was het!

duin

  • Senna oefent de hellingproef

helm

  • helmverstoppertje spelen