Schuilen in het bos

schuilen

Twee natte boswandelingen deze woensdag.

De ochtendploeg had Spiken op bezoek. Die kennen we nog van heel vroeger toen hij nog vol aan het puberen was en ondergetekende het leven zuur maakte door hem zo nu en dan te smeren. Meneer werd natuurlijk wel even getest de door de bende en dat was in het begin best spannend maar naarmate de wandeling vorderde werd het steeds gezelliger.

Eigenwijze kwibus Roka gedraagt zich de laatste tijd voorbeeldig maar is een typische strandhond, in het bos weet hij zelden zijn fatsoen te houden. Zo ook vandaag; andere roedels belagen en dan weten dat dat niet mag dus niet meer terugkomen naar de roedel omdat dan de kans bestaat dat hij aangelijnd gaat worden. De rest zat al lang en breed in de bus terwijl meneer nog moeilijke moves stond te maken in het bos. Ik had net zijn eigenaar gebeld met de boodschap “kom hem maar halen, GRMBL!!” toen ik hem te pakken kreeg. Ietsje later dan gepland reden we bij het bos weg.

De middagploeg had iets meer geluk met het weer; het regende aan het begin van de wandeling maar daarna konden we ons weer droog lopen en liet de zon zich zelfs eventjes zien.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg

schuilen

  • Hier kunnen we spreken van een overdosis