Daar wordt op de deur geklopt….

deur

Hard geklopt, nog harder geklopt, steeds harder… het mocht niet baten. Het achterportier van Mister Dog’s spiksplinternieuwe hondenbus had er vandaag geen zin in, het bleef stug op slot!

Nieuwigheid zullen we maar denken, en gelukkig nog ruim binnen de garantietijd.

Omdat het een bus met dubbele cabine betreft is er geen andere deur naar de laadruimte dus zat er vanmorgen niets anders op dan als de sodemieter een bus te huren. Omdat ik inmiddels al kon inschatten dat ik het niet meer ging halen om twee wandelingen te doen besloot ik beide wandelingen te combineren en werd het een extra grote huurbus waar met gemak twee roedels in pasten.

Veel te laat voor de ochtendploeg en lekker vroeg voor de middagploeg kwamen we bij het strand aan. Het kostte even tijd om iedereen aan te lijnen en toen konden we de strandgang afdalen. Drieëntwintig (!) honden aan de lijn, een nieuw persoonlijk record dat ik voorlopig hoop niet te verbeteren. Niet iets dat je iedere dag wilt doen maar wat was het gaaf met zo’n grote club te wandelen, wederom bleek maar weer eens wat voor sociale uitblinkers het allemaal zijn!

Overtuig uzelf: