Even voorstellen…

even voorstellen Tjappi

Hoi allemaal, Tjappi is de naam en ik ben een heuse Friese stabij.

Ik stond al heel lang op de lijst bij Mister Dog, ik was al in alles goedgekeurd maar moest alleen nog even mijn eerste verjaardag afwachten voordat ik mee mocht met de uitlaatservice. Die eerste verjaardag heb ik vorige week gevierd en vandaag was dan de grote dag. Hoewel ik gisteravond nog vrolijk achterin de bus heb mogen rondsnuffelen vond ik hem vandaag toch een beetje spannend. Logisch, hij zat ineens helemaal propvol grote leipen van honden!

Met een klein zetje van Mister Dog ben ik er dan toch maar ingesprongen. Een paar minuten later mochten we er allemaal al weer uit bij de Scheveningse Bosjes. Ik moest eerst een stuk aan de lijn blijven omdat Mister Dog zeker wilde weten dat ik wist dat ik Tjappi heet. Nou dat was niet zo’n moeilijke test, vooral omdat er allerlei lekkers mee viel te scoren. Bij de eerste speelplek mocht ik al los, wel nog even voor de zekerheid aan de lange lijn. Ik werd direct flink getest door alle dames, wat een bitches zijn dat zeg, maar ik liet me er niet teveel door intimideren, als het me teveel werd ging ik gewoon strategisch liggen en dan waren ze zo weer weg.

Wel leuk hoor met zo’n hele club op stap, vooral het met z’n allen door de smalle paadjes wandelen in het donkere bos vond ik erg leuk en als we dan weer bij een speelplek aankwamen konden we allemaal weer op volle snelheid tekeer gaan, lachen!!

Mister Dog zei dat ik 100% geslaagd ben en dat hij mij maandag weer komt ophalen, ik hoop maar dat het weekend snel voorbij is!

  • Voor het eerst mee met de donderdagochtendploeg