De eerste dag van de subtropische week zit erop

maandag

De eerste dag van de (sub)tropische wandelweek zit erop, gelukkig viel het vandaag nog reuze mee met de warmte, wel hebben we de wandelingen ingekort naar vijf kwartier ipv anderhalf uur. We hebben maar liefst drie rondes gedaan vandaag; de logees een beetje over de eerste en tweede ronde in de Scheveningse Bosjes verdeeld en tenslotte nog een extra ronde met de hele opvangclub op de Waalsdorpervlakte.

Het was ongekend rustig in het bos. Tijdens de eerste wandeling hebben we even lekker met de roedel van Snuffel & Co gespeeld, de tweede wandeling werd opgeluisterd met de speelsheid van onze favoriete bospup, Bailey de Husky/Akita/Rottweiler.

De opvangclub mocht tijdens de derde ronde nog even een duik nemen in het duinven bij het hondenstrandje op de Waalsdorpervlakte. Daar was het inmiddels wel wat warmer waardoor we ons aansluitend in een paar minuten weer helemaal droog konden lopen.

  • uit pure luiheid heb ik vandaag alles in één (extra lang) filmpje gepropt