Een dagje voorzomeren

voorzomeren

Vandaag konden we zomaar een dagje voorzomeren op het strand.

We liepen vandaag volgens hetzelfde dienstrooster als de Uitlaatjuf. De ochtendploeg liep op de terugweg gezellig een stukje met haar roedel op en de middagploeg op de heenweg. Dat werd twee keer een feestje!

Dirk dacht in de ochtendploeg even van het dubbele roedelfeestje gebruik te maken door hem er stiekem tussenuit te knijpen maar helaas voor hem had ik hem direct in de smiezen en mocht hij het laatste stukje gezellig naast mij lopen, aan de lijn, samen met Jip die op het laatst wel heeeeel ver weg rende…

De middagploeg had geluk dat ondergetekende geen haast had deze eerste werkdag in t-shirt en kreeg een kwartiertje extra speeltijd. Wat ons betreft houden we dit weertype vast tot april volgend jaar!