Donderdag in de bosjes

Mister Dog, Scheveningse Bosjes, Den Haag

Twee vroege, iets ingekorte wandelingen in de Scheveningse Bosjes.

Hoewel we ons echt op een slakkengangetje door de bosjes begaven zag Luka toch kans om een verkeerde afslag te nemen en ons kwijt te raken. Omdat we ons geen lange zoektochten konden veroorloven in deze warmte stelde ik direct de collega’s via de app op de hoogte van zijn vermissing. Nadat ik – tussen het zoeken door – eindelijk een foto van Luka van instagram had weten te plukken om deze te delen met de collega’s kwam meneer ons enthousiast tegemoet lopen. Gelukkig maar…

Het verdere programma van vandaag:

  • lurken aan de waterpomp
  • slenteren over schaduwpaadjes
  • lurken aan de waterpomp
  • rollen door het gras
  • lurken aan de waterpomp
  • ingraven in het koelste zand
  • lurken aan de waterpomp