Vroege boswandelingen op vrijdag

schaduw op vrijdag

Met een ochtendploeg van een omvang waarmee ik me normaal gesproken niet in het bos zou vertonen deden we al vroeg de Scheveningse Bosjes aan. Boris was voor een keertje op vrijdag mee en dat had direct zo z’n voordelen; de rest liep bijvoorbeeld heerlijk in zijn schaduw. Na een chaotisch kwartiertje poepzakken vullen volgde een verrassend gezellige wandeling, keurig braaf gedaan jongens en meisjes van de ochtendploeg, allemaal een plakplaatje verdiend!

De middagploeg, die eigenlijk ook gewoon een ochtendploeg was vandaag, was qua bezetting juist behoorlijk uitgedund en ging naar Meer en Bos om daar even lekker in het water te plonzen. via álle donkere paadjes kwamen we uiteindelijk weer op de speelplek waar we begonnen en hebben we onszelf nog even drooggespeeld. Één filmpje weer vandaag: