Zwarte Pad en Zandmotor op vrijdag

Het was een ongekend populaire vrijdag; beide groepen zaten gezellig nokvol.

De ochtendploeg vermaakte zich in het duin bij het Zwarte Pad. Het was net bewolkt en winderig genoeg om te garanderen dat het er aangenaam rustig was. We gingen linea recta de duinen in, de drukke types konden daar naar hartelust rondstuiteren terwijl de oudjes in eigen tempo wat om zich heen snuffelden. Het werd een geslaagde wandeling.

De middagploeg deed het bekende rondje Zandmotor vanaf het strand van Monster. Als altijd ging het met ongekende snelheden door de duintjes, door het duinmeer, over de vlakte en door de branding. Wat een stelletje leipen bij elkaar dit! Moe maar bijzonder voldaan ging het terug richting Den Haag.

  • De ochtendploeg, Scheveningen

  • De middagploeg, Monster