Even voorstellen…

even voorstellen... Thor

Hallo Leute, Thor is de naam!

Ik ben een heuse Kaninchen Teckel (dat zijn heeele grote teckels die er van buiten heel klein uitzien) en ik ben al één jaar.
Mister Dog ken ik al best een tijdje omdat hij altijd mijn grote zus, Gaea de Dobermann, op komt halen en dan spring ik zo hoog mogelijk tegen hem op. Inmiddels kom ik al ruim tot ooghoogte!

Het was lang wachten tot ik oud genoeg was maar nu mocht ik dan eindelijk voor de eerste keer met hem mee. Dat begon meteen hartstikke leuk, ik mocht samen met Gaea bij allemaal gezellige honden in de bus. Onderweg kwamen er nog allemaal leuke honden bij en toen mochten we er bij Clingendael allemaal uit. Omdat Mr Dog’s risico-analyse mij het voordeel van de twijfel gaf mocht ik meteen los van de riem en toen begon het echte feest. We hebben keihard gespeeld het hele bos door geracet en af en toe moesten we allemaal komen om wat lekkers te halen. Dan was ik er telkens als eerste. Volgens Mr Dog luister ik nu al beter dan mijn grote zus en hij hoopt dat ik misschien een goed voorbeeld kan zijn voor haar. Ik vond het in ieder geval geweldig en mag vanaf nu iedere woensdagmiddag mee met het feestje. Ik kan haast niet wachten, tot volgende week!