Voorzomeren op dinsdag

Hondenuitlaatservice Mister Dog Den Haag

Twee hele fijne wandelingen in de zon vandaag.

De ochtendploeg was door omstandigheden wat uitgedund en dan liep meer dan de helft ook nog eens aan de lijn op het strand; een kishu en een beagle die sowieso bewezen hebben niet zo goed (of eigenlijk iets té goed) te zijn in loslopen, een husky die alleen in het bos los kan, een Spaanse straatscharrelaar die vandaag zo mank liep dat hij maar even aan de lijn bleef plus een viszla die onophoudelijk zeewater bleef drinken, zeebanket bleef eten en die – nadat ik uiteindelijk een grote zeester uit zijn bek moest trekken – de rest van de wandeling voor zijn eigen bestwil aan de lijn bleef.

De middagploeg telde redelijk wat bejaarden en sjokte daarom heel relaxed over de Zandmotor bij Kijkduin. Dat sjokken ging zo relaxed dat we eigenlijk veel te lang hebben gewandeld. Er heeft echter niemand geklaagd.

Bij het editen van het filmpje ging ik iets te voortvarend te werk; op een seconde of wat na is alles van de ochtendsessie gewist… Ik heb het maar een beetje gecompenseerd met extra veel beelden van de middagwandeling.