Dinsdag op de stranden van Scheveningen en Kijkduin

hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen

We begonnen vandaag met de ochtendploeg op het Zwarte Pad. Na de poepmarathon ging het gezellig de duinen in om vervolgens via het extra brede strand weer terug te rennen.

De middagploeg ging via het strand van Kijkduin de Zandmotor op. Toto en Cserkesz kozen ieder een eigen vogel om op te jagen en knalden tijdens de blinde jacht op volle snelheid frontaal op elkaar. Nadat ze beiden waren opgekrabbeld holde Toto direct weer enthousiast achter ‘zijn’ vogel aan maar Cserkesz week – geheel uit het veld geslagen – de rest van de wandeling niet meer van mijn zijde. Tikje zorgelijk natuurlijk en hierdoor had ik iets anders aan mijn hoofd dan leuke filmpjes maken, veel beeld is er dan ook niet geschoten vanmiddag. Ter geruststelling; het ging bij thuiskomst alweer stukken beter met Cserkesz.