Dubieuze donderdag

kwikfit

Na een heerlijke strandwandeling met de ochtendploeg (geen weglopers, geen vreetpartijen, geen gedoe, niks, alles 100% leuk, het kan ├ęcht…) klonk er bij het verlaten van het parkeerterrein een verontrustend geluid vanonder de bus. Omdat er op het oog niets te zien was zijn we direct maar doorgereden naar Kwikfit Scheveningen waar de bus – met honden en al – meteen op de brug mocht en binnen een minuut werd gediagnosticeerd met een gebroken schokdemper achter. Terwijl er een set nieuwe schokdempers werd besteld maakten wij haast om de ochtendploeg thuis te brengen en de middagploeg op te halen voor een ingekorte – maar daarom niet minder gezellige – boswandeling waarna zaak was het ruim weer zo snel mogelijk leeg te rijden om de bus bij de garage in te leveren. Met een beetje geluk zijn we morgenochtend vroeg weer mobiel…