Dit was de vrijdag

Mister Dog hondenuitlaatservice Den Haag

Een piepklein ochtendploegje snuffelde zich een weg door het hondenbos bij Clingendael. Het was er zelden zo rustig als vanmorgen, we kwamen nauwelijks andere mensen/honden tegen behalve dan aan het eind van de wandeling toch nog even gezellig onze eigen roedelgenoot Finn plus bazin.

De middagploeg was, mede dankzij het feit dat we een boxer te weinig hadden opgehaald, ook van een bescheiden omvang en maakte een uitstapje naar het Abtswoudse bos in Delft. Daar werd voornamelijk door het gras gerold, gegraasd, in de schaduw gelegen en gezwommen. Zelfs toen de roedel van collega Evelien zich halverwege bij ons aansloot kwam er weinig vaart in, dat was met een temperatuur van achtentwintig graden Celsius ook wel zo verstandig.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg