Alleen maar feestjes op maandag

maandag

Een hele dag feest!

Allereerst vierden we met de ochtendploeg de verjaardagen van Rinus en Luka die vorige week respectievelijk drie en tien jaar oud zijn geworden. Daarnaast was het Jojo’s afscheidsfeestje omdat hij naar het zonnige Kijkduin emigreert en als klap op de vuurpijl vierde Benny vanmiddag zijn zesde verjaardag! U begrijpt dat we ons helemaal schor hebben gezongen en aan het eind van de wandelingen waggelend van de vele traktaties de bus instapten.

Verder zat het weer enorm mee vandaag, moest ik vechten met de ochtendploeg om iedereen van het ontbindende karkas van een zeehond af te trekken, bleven we daarom met de middagploeg ver weg van het strand op de zandbanken, bleek Ozzie voor het eerst sinds zijn carrière bij MrDog (uiteraard precies ter hoogte van eerder genoemde zeehond) ineens te kunnen zwemmen, was ex-roedelgenootje Spaanse Lola een keertje op bezoek en had zij voor de extra gezelligheid zowel haar nieuwe huisgenootje Tito als beide bazen meegenomen. Een en al gezelligheid dus vandaag!

Benny, Rinus en Luka namens de hele roedel van harte gefeliciteerd en Jojo heel veel geluk in je nieuwe territorium (waar we je vast nog eens gaan tegenkomen)!