Boswandelen en modderworstelen op woensdag

hondenuitlaatservice Den Haag Scheveningen Mister Dog

Geen strandweer vandaag.

De ochtendploeg zocht haar heil in de Scheveningse Bosjes. Daar bestond het programma uit rennen, spelen, snuffelen, kuilen graven, kuilen weer dichtgooien, stokken vinden, stokken slopen, stokken van elkaar afpakken en om het kwartier verplicht verzamelen rond het voertasje.

De middagploeg maakte een uitstapje naar de Dobbeplas waar we achtereenvolgens door de blubber, bagger, vette klei, drek, slijk en modder renden. Hierbij werden we weer eens geassisteerd door Benjamin die net als de laatste keer binnen twee minuten alle honden bij naam kende, alle streken van alle boefjes direct door had, precies wist welke koekjes er bij welke hond hoorde (geen lichte opgave met alle hypo-allergene prinsesjes in ons midden) en de roedel keurig bij elkaar wist te houden.

Zijn hulp kwam extra goed van pas toen Grace volledig in de jachtstand ging en alleen nog maar reageerde op haar neus en hij haar na enkele minuten heel behendig wist te vangen toen ze tot aan haar oren in een muizenhol zat! Met complete roedel – en een bus vol bagger – reden we moe maar voldaan terug naar Den Haag.

  • De ochtendploeg, Scheveningse Bosjes

  • De middagploeg, Dobbeplas, Nootdorp