Vrijdag

Hondenuitlaatservice Mister Dog Den Haag Scheveningen

De ochtendploeg™ ging bij laag water het strand op. Er lagen zandbanken die we al maanden niet gezien hadden en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Behalve schelpen (ook eetbaar volgens sommigen) lag er weinig te snacken op het strand en dat verlichtte mijn taak aanzienlijk. Zodoende hebben we heerlijk ontspannen gewandeld in een door de mist kleine surrealistische wereld.

De middagploeg™ maakte het gebruikelijke uitstapje naar Monster voor een vertrouwd rondje Zandmotor. De club was energieker dan normaal (al voor we voorbij Loosduinen waren had het feestje een aanvang genomen in de bus) en stoof als een horde razende randdebielen over de Zandmotor. Mechelaar Sjef, die zich weer gezellig met zijn baas bij de roedel had aangesloten, was in eenzelfde mood en maakte het feest compleet. Ik denk dat er wel 100 km gerend is. Er heerste dan ook een oorverdovende stilte in het ruim op de terugweg…

  • De ochtendploeg™

  • De middagploeg™