Woensdag

woensdag

Dat we met enige regelmaat door buienradar worden gefopt zal u ongetwijfeld bekend zijn. Vandaag pakte dat echter tweemaal gunstig uit; de ochtendploeg ging met het oog op de naderende buien het bos in maar halverwege de wandeling werden de vooruitzichten bijgesteld naar ‘geen neerslag’. Fijn! De middagploeg deed de Zandmotor aan voor een ingekorte wandeling zodat we net voor de bui weer in de bus zouden zitten. Ook nu werd e.e.a. bijgesteld en ipv ingekort liepen we extra lang op een koude maar zonnige Zandmotor, heerlijk!

Omdat ik tijdens de ochtendshift best druk was met het op video vastleggen van het gedrag van een niet nader te noemen adolescente weimaraner die onlangs een verse chemische castratie heeft mogen ondergaan (die nog niet volledig werkt, sterker nog; die werkt nu juist even averechts en versterkt nogal wat ongewenst gedrag, dit is normaal en duurt gemiddeld een week of zes) en die vandaag besloot om roedelhoofdman Joep het bloed onder zijn nagels vandaan te halen is er weinig meer gefilmd dan…. een adolescente weimaraner die roedelopperhoofd Joep het bloed onder zijn nagels vandaan weet te halen. Deze beeldschaarste wordt enigszins gecompenseerd door de video van de middagshift, waar het materiaal wat ruimer voorhanden was.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg