Uitwaaien op woensdag

woensdag

Er stond best een pittig windje vandaag.

De ochtendploeg zocht – mede omdat het wat miezerde – de beschutting van het bos en maakte er daar een gezellige boel van. Weimaraner James vloog weer in turbostand door het bos, de rest liet zich hier tussen het snuffelen door een beetje door meeslepen.

De middagploeg was wat avontuurlijker en trotseerde de storm op de Zandmotor. Gek genoeg waren we daar – op Monsterse Mechelaar Sjef en zijn baas die zich bij ons aansloten na – bijna alleen. Dobermann Gaea had deze week nog niet voldoende lijkschennis gepleegd en trachtte een dode paling ter dikte van een volwassen dijbeen naar binnen te werken. Dit kon ik gelukkig net op tijd verhinderen maar het kostte mij later toch nog een sprintje om te voorkomen dat zij – inmiddels weer teruggerend naar de plaats delict – dit alsnog voor elkaar zou krijgen. Moe, voldaan en volledig gezandstraald reden we na afloop weer richting Den Haag.

  • De ochtendploeg

  • De middagploeg